Resolución do 2 de xullo de 2008 pola que se modifica a do 23 de maio pola que se abre o prazo de presentación de solicitudes para a elaboración de diversas listas por categorías profesionais para a contratación de persoal laboral temporal no Instituto Galego da Calidade Alimentaria (Ingacal) e se abre un novo prazo de presentación de solicitudes.
Sección | IV. Oposicións e Concursos |
Emisor | CONSELLERÍA DO MEDIO RURAL |
Rango de Ley | Resolución |
Mediante Resolución do 23 de maio de 2008 do presidente do Instituto Galego da Calidade Alimentaria (Ingacal), publicada no Diario Oficial de Galicia do 11 de xuño de 2008, abriuse o prazo de presentación de solicitudes para a elaboración de diversas listas por categorías profesionais para a contratación de persoal laboral temporal no devandito instituto.
A citada resolución recolle na base cuarta os requisitos específicos de cada categoría, detectouse para o caso da categoría de técnico I a non inclusión de varias titulacións polo que se fai necesaria a súa modificación. Así mesmo púxose de manifesto que, cando a titulación exixida era a de formación profesional de grao medio ou superior, era necesario precisar o concepto de equivalencia coa titulación de bacharelato combinada coa experiencia profesional na mesma categoría. Por outra banda viuse a necesidade de incluír unha nova categoría de asesor/a xurídico/a. É necesario ademais, por analoxía co sistema de listas que rexe para o persoal laboral temporal da Xunta de Galicia, incluír a posibilidade de que os solicitantes escollan o ámbito territorial de traballo, aspecto que se recolle na base cuarta bis, que se engade ao texto inicial da resolución.
Por todo o exposto e no uso das facultades que me foron conferidas no artigo 8 do Decreto 259/2006, do 28 de decembro, polo que se aproba o Regulamento do Instituto Galego da Calidade Alimentaria,
DISPOÑO:
O obxecto desta resolución é a modificación das bases reguladoras para a elaboración de listas por categorías profesionais para a contratación de persoal laboral temporal no Instituto Galego da Calidade Alimentaria (Ingacal).
Primeira.-Modifícación do punto 1 da base cuarta:
O punto 1 da base cuarta queda redactado como segue:
Categoría de técnico I...
Para continuar leyendo
Solicita tu prueba